Spelletje geldkloppen

Grootmoeders internetwijsheid 9

Al eerder heb ik een post gewijd aan hoe mensen proberen geld te verdienen aan internet. Nu benĀ  ik de laatste tijd wat spelletjes online of op mijn mobiele telefoon aan het spelen en daar hebben ze inmiddels een tricky verdienmodel bedacht. Het spelletje is gratis en blijft gratis, je kunt meestal spelen zo lang als je wil. Maar als je echt lol wil hebben in het spel, dan wordt het betalen. Dus voor het kopen van wat extra energie, tips, meer wapens, leukere levels, etc, moet je in de buidel tasten. En dat blijkt goed te werken, zelfs steeds beter.

Maar het is niks voor mij. Laat me dan gewoon betalen vooraf. Weet ik in ieder geval waar ik aan toe ben. Nu voel ik me regelmatig genept door een geldkloppend spelletje dat leuk en gratis leek. En als ik me genept voel, betaal ik per definitie niet.

Dus wees gewaarschuwd met deze grootmoeders internetwijsheid 8:

Voor je je verliest in een online of mobiel spelletje, altijd eerst even checken wanneer en hoe de kassa begint te rinkelen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *